Pupil van de week….Adam Cabral Pires

10 March 2019

Zaterdag 9 maart stond de wedstrijd SC Excelsior 1 tegen DVO’32 1 op de agenda.

Adam Cabral Pires was voor deze wedstrijd de pupil van de week. Adam mocht bij de wedstrijdbespreking zijn, meedoen aan de team warming-up ook en bij de scheidrechter/ grensrechter bespreking aanwezig zijn. Daarnaast mocht Adam als eerste proberen te scoren in het doel van DVO’32 dat Adam een getalenteerde speler met veel lef is was goed te zien, aan de mooie schijnbewegingen die hij maakte. Met alleen de keeper nog voor zich haalde hij vol uit in de korte hoek en scoorde, goal!

Voornaam en achternaam: Adam Cabral Pires
Leeftijd: 5 jaar
Broertje(s)/zusje(s): 2 zussen
Welk team: World Cuptoernooi bij Nigeria
Welke positie in het veld: Ik kan op elke positie heel goed spelen en ben ook topscoorder met bijna 50 doelpunten.
Beste speler van de eredivisie is: Weet ik niet want ik kan hun namen niet onthouden
Beste speler van de wereld is: Messi
Beste team van de eredivisie is: Feyenoord
Beste team van de wereld is: Barcelona
Welk film vind je het leukst: Avengers van Marvel want de Hulks is de stoerste superheld
Welke sport vind je ook leuk: Boksen
Hoe vind je het bij Excelsior: Heel leuk want ik scoor altijd
Als ik 18 jaar ben, dan voetbal ik in: Dan wil ik graag de beste speler zijn van Barcelona.

Beste Adam,  namens heel SC Excelsior 1 wil ik je bedanken dat jij deze middag met ons hebt willen meebeleven!

Terug naar overzicht