Familiedag, finales interne jeugdcompetities en oudervoetbal op 15 juni

19 April 2019

De traditionele familiedag wordt dit jaar gehouden op 15 juni. Dit keer wordt de dag gecombineerd met de finales van onze interne jeugdcompetities. Houd deze datum vrij, want ook de ouders van onze jeugdteams kunnen dan eindelijk eens laten zien hoe hun aanwijzingen in praktijk moeten worden gebracht.

Begonnen wordt met de finales van de Europa League en vervolgens de Champions League, beide op onze eigen velden. De dag wordt afgesloten om 16.00 uur met de finales van onze kleinste helden uit de Word Cup op het stadionveld. Ook is er een loterij waar mooie prijzen zijn te winnen. Gedurende de dag zijn er leuke spellen voor onze jeugd en er wordt er niet alleen een onderling toernooi voor jeugdspelers gehouden, ook strijden de ouders tegen elkaar op het voetbalveld.…later meer meer over het exacte programma van deze mooie dag.

Ouders/verzorgers die willen deelnemen aan het oudertoernooi kunnen zich inschrijven met onderstaand formulier. Graag het ingevulde formulier inleveren in de bestuurskamer.

  inschrijving oudervoetbaltoernooi
Terug naar overzicht