Gezocht….verzorg(st)er en grensrechters selectie

21 April 2019

De staf van selectie SC Excelsior Rotterdam is op zoek naar mensen die willen bijdragen aan het bouwen van de vereniging. De huidige selectieteams bestaat uit jonge spelers die begeleiding nodig hebben van mannen en vrouwen met een Excelsior hart. Voor het seizoen 2019-2020 zijn we op zoek naar 2 grensrechters en een extra verzorg(st)er.

Wat en wie zoeken wij?
In het beleidsplan van SC Excelsior Rotterdam  staat als doelstelling om de komende jaren zoveel mogelijk jonge spelers een kans te geven om in de selectie van de sportclub te kunnen spelen. De begeleidingstaf is hierop afgestemd. We zoeken jongens, meisjes, mannen of vrouwen die op trainingsdagen en op zaterdagen beschikbaar zijn als grensrechter. Naast de taak van grensrechter ondersteun je de coach en spelers op de trainingen en in de voorbereiding voor de wedstrijd op zaterdagen. Je maakt deel uit van de staf en daarmee verwachten we ook je inbreng in de totale begeleiding.

Op dit moment hebben we Iris als verzorgster, maar zijn we op zoek naar een 2e verzorg(st)er. Samen met Iris behandel je spelers op trainingsdagen en breng je advies uit aan de staf m.b.t. het herstel van spelers. Op wedstrijddagen ben je verantwoordelijk voor het wedstrijdklaar maken van spelers.

Ken je iemand, of wil je zelf aan de slag? 
Mail dan met de coördinator bovenbouw Ed van Haften  (e.haften@planet.nl).

 

Terug naar overzicht