Toernooientijd !!!

27 May 2019

Nu het einde van het seizoen nadert, wordt het weer tijd voor de diverse toernooien, met op 1/2 juni onze eigen Rotterdam Footballcup/Sport Chain Cup. Informatie over toernooien is te vinden onder de knop ‘programma’ – ’toernooien’ (zie hier voor een link). Voor alle Knvb competitieteams en de hoogst eindigende teams van onze Champions League, staat hier tenminste een toernooi op vermeld.

Ook ons eigen grote internationale jeugdtoernooi voor Onder 11 teams van zaterdag en zondag 1 en 2 juni is hier te vinden. Deelnemende teams aan deze Sport Chain Cup zijn onder meer Juventus, Inter Milan, Southampton, PSV, AZ, Sparta en natuurlijk SBV en SC Excelsior. Ook Excelsior 4 All is vertegenwoordigd!

Wij hopen voor al onze teams op weer vele mooie resultaten, maar meer nog hopen we dat alle deelnemers weer heel veel plezier gaan beleven!

Terug naar overzicht