Barcelona, Benfica en Brazilie winnen Excelsiors interne competies

15 juni 2019

In een vreselijk spannende finale tussen AC Milan en Barcelona was de eindstand 4-4, waarna uiteindelijk de strafschoppenserie Barcelona  tot winnaar uitwees. Daarmee werd dit team de kampioen van de Champions League.

Kampioen van de Europa League werd het team van Benfica, dat al het hele seizoen heel goed voetbal had laten zien.

In de World Cup was het Brazilie dat aan het langste eind trok, na een zinderende partij tegen Mexico dat zo veel pech had bij het afronden dat we hieronder een foto plaatsen van dit mooie team. Brazilie krijgt echter nog wel een groot compliment, want een van de spelertjes heeft meegedaan bij de tegenstander. En dat in de finale – hartelijk dank!

Allemaal van harte gefeliciteerd!Tot vreugde van velen kon het Van Donge en De Roo stadion beschikbaar worden gesteld, zodat al onze kanjers van de interne competities hun finales weer in het stadion konden spelen, met als afsluiting de grote bordes scène bij het uitreiken van de prijzen. De foto’s hiervan worden nog gepubliceerd op deze website, onder ‘Interne jeugdcompetities’

Het leek wel of de Coolsingel volstroomde…wij danken alle kinderen en hun ouders voor de prettige manier waarop bij Excelsior de interne competities weer werden gespeeld. Nu is het tijd voor een welverdiende vakantie, want in september kunnen we weer volop aan de bak!

 

Terug naar overzicht