Spelerspasfoto wijzigen in de voetbal.nl app kan weer.

27 June 2019

 

Spelerspasfoto wijzigen is weer mogelijk! Ben je lid van de @KNVB? Dan kan je je pasfoto wijzigen in de Voetbal.nl app. Zorg dat je een duidelijke foto hebt aangezien het ook je spelerspas is. Voor het seizoen 2019-2020 is het mogelijk om tot 1 november je foto te wijzigen. Op hoofdlijnen kunnen bestaande foto’s in de periode van 21-juni t/m 31 oktober gewijzigd worden. Buiten deze periode kunnen wijzigingen van de foto uitsluitend door de KNVB plaatsvinden. Hoe en waar je je foto kan wijzigen? Dat lees je op: https://bit.ly/2XvPg2d

Maak je nog geen gebruik van de Voetbal.nl app, dan kun je de app downloaden en je registreren met je e-mailadres, of via de website www.voetbal.nl

Belangrijk! Ben je lid van SBV/SC Excelsior? Gebruik dan bij het registreren voor de voetball.nl app hetzelfde e-mailadres dat bij de club bekend is.

Bij twijfel kun je dit navragen via info@scexcelsiorjeugd.nl. Wij kijken dan z.s.m. voor je na met welk e-mailadres je in onze ledenadministratie staat. Ook eventuele wijzigingen in je e-mailadres (of andere gegevens) kun je via dit e-mail adres doorgeven.

 

Terug naar overzicht