Nieuwe tenues Excelsior Rotterdam

28 June 2019

Onze hele club speelt volgend jaar in nieuw tenues van Quick. Mede dankzij onze sponsors Quooker en VE Partners kunnen ook alle teams van Sportclub Excelsior volledig in het nieuw worden gestoken! Zowel de SBV Excelsior met zijn opleidingsteams als alle sportclubteams gaan in het nieuwe thuistenue spelen. De uitshirts zijn wel verschillend (zie onder het uitshirt van SC Excelsior). Uiteraard staat er bij de Sportclub-teams het embleem van SC Excelsior op, terwijl de opleidingsteams gaan spelen met het embleem van SBV Excelsior.

Behalve wedstrijdteneus bevat de sportclub-kledinglijn ook trainingspakken, – shirts, -shorts en jassen. De kleding van de sportclubteams is vanaf half augustus te passen en te verkrijgen. De kosten voor de trainingspakken etc. zijn:

Verkoopprijs Sportclubtarief
Trainingspak Foor/Kuwas €       77,50  €              54,25
Trainingsset Maher/Namli/Pitch €       54,50  €              38,15
Totaal €     132,00  €              92,40
Rugtas €       41,00  €              28,70
Sporttas €       52,00  €              36,40

 

De komende  weken zal elk Sportclub team voor aanvang van de eerste training in de gelegenheid worden gesteld deze kleding aan te schaffen. Let op er kan alleen met pin betaald worden.

De kleding van de SBV-teams is beschikbaar via de webshop.

 

  Thuistenue Sportclub Excelsior
  Uittenue Sportclub Excelsior
Terug naar overzicht