Leden Sportclub gratis naar Excelsior – Jong FC Utrecht

05 August 2019

Het eerste elftal van Excelsior Rotterdam begint aanstaande zaterdag aan het nieuwe seizoen met de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht. De aftrap is om 19:45 uur, maar vanaf 16:00 uur kun je al terecht voor allerlei leuke activiteiten op parkeerterrein P1 en het Fanplein achter de Robin van Persie tribune.   

Op P1 (naast het supportershome) staan verschillende attracties, zoals een opblaaskussen en een pannakooi. Op het Fanplein kun je terecht voor een spelletje tafelvoetbal en de jongste fans kunnen daar op de foto met onze mascotte Woutje Stein. DJ Raas zorgt voor de muzikale omlijsting en bij onze merchandisecontainer kun je terecht voor de nieuwe wedstrijdtenues van Quick en verschillende Excelsior-fanartikelen. Seizoenkaarthouders krijgen 10 procent korting op merchandise.  

Genieten van food & drinks? Voor slechts 15 euro kun je op het Fanplein een ‘Hospitality Strippenkaart’ kopen, waarmee je een hamburger, zak patat, saté, een stroopwafel en een drankje kunt afhalen bij de food & drink corners. 

Tickets bestellen

Via deze link (https://voetbal.iticketsro.com/SBV_Excelsior/deeplink.aspx?token=SportclubEXCJongFCUvrij) kunnen leden van Sportclub Excelsior één vrijkaart afnemen voor de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Wil je naast de vrijkaart extra tickets kopen voor 5 euro per stuk? Dat kan via deze link (https://voetbal.iticketsro.com/SBV_Excelsior/deeplink.aspx?token=SportclubEXCJongFCUextra). Er kunnen maximaal 8 tickets per bestelling worden aangeschaft.

 

Terug naar overzicht