Schrijf je in voor de Voetbalschool van Excelsior!

02 September 2019

Excelsior gaat in het nieuwe voetbalseizoen verder met de voetbalschool. Kinderen van 6 tot en met 15 jaar kunnen op zondag deelnemen aan een tienweekse voetbalopleiding onder leiding van gediplomeerde trainers van de jeugdopleiding van Excelsior. Wil jij trainen als een prof? Geef je dan op voor de Excelsior Voetbalschool! Het trainingsschema is hier te vinden.

Voetbalskills
De Voetbalschool van Excelsior is voor alle kinderen die gek zijn van voetbal en willen werken aan hun skills. Met deze extra trainingen kunnen zij zich verder ontwikkelen. De trainingen worden tien weken achtereen gegeven op zondagochtend of zondagmiddag. De eerste training van de Excelsior Voetbalschool zal starten in februari en kost exc. kleding 160 euro. Mocht u gebruik willen maken van het kleding pakket is dit aan te schaffen voor 20 euro. Dit pakket bestaat uit het officiële SBV Excelsior trainingsshirt, korte broek en kousen!

Binnen een team
,,Wij willen kinderen in de sfeer van de opleiding van Excelsior Rotterdam helpen om hun voetbalskills naar een hoger niveau te brengen’’, zegt Marinus Barendregt, die de Voetbalschool van Excelsior Rotterdam coördineert. ,,Wij doen dit niet alleen met techniektrainingen, maar vooral via partijvormen. Wij willen kinderen niet alleen individueel beter maken, maar juist vooral beter later worden binnen een team, zoals wij dat ook bij de jeugdopleiding van Excelsior doen.’’

Jeugdopleiding
De trainingen worden verzorgd door jeugdtrainers van Excelsior, allemaal gediplomeerde mensen die hun sporen hebben verdiend bij BVO’s in binnen- en buitenland. Spelers van het eerste team van Excelsior Rotterdam verlenen waar mogelijk medewerking aan de trainingen. De jeugdopleiding van de eredivisieclub uit Rotterdam staat hoog aangeschreven en bracht in het verleden talenten voort als Robin van Persie, Mounir El Hamdaoui, Ryan Koolwijk en Luigi Bruins.

Inschrijven
Voetballers van 6 tot en met 15 jaar kunnen zich opgeven. Niet alleen jongens, maar ook meiden kunnen zich aanmelden. Wil jij trainen als een profvoetballer in Van Donge & De Roo Stadion, onder leiding van de trainers van Excelsior? Heb jij interesse om mee te doen aan het tienweekse programma van de Excelsior Voetbalschool? Vul het inschrijfformulier in op de website van SBV Excelsior
https://sbvexcelsior.nl/excelsiorvoetbalschool/ en wij nemen dan contact met u op.

 

Terug naar overzicht