Inschrijven Pupil van de Week seizoen 2019-2020

09 September 2019

Na een geweldig succes afgelopen seizoen met de Pupillen van de Week, zijn we afgelopen zaterdag weer gestart met dit mooie Excelsior-gevoel. Teammanager Ronald had het er druk mee. Omkleden in Excelsior kleding, mee naar de scheidsrechter, de voorbespreking van het 1e team, warmlopen en alles opruimen. Dan met de scheidsrechter en de wedstrijdbal als eerste het veld op. In de line up handen schudden met de spelers. De tos winnen voor het team en dan de aftrap nemen……om uiteindelijk bij de tegenstander te scoren. Op de bank de wedstrijd bekijken, met snoepjes van verzorgster Iris. Na de wedstrijd met Ronald een patatje eten en een echte Excelsior bal met de handtekeningen van het 1e team betaald voetbal krijgen. Nieuw is dat je als bewijs van Pupil van de Week ook een orkonde krijgt. En naturlijk je foto en naam op de website zien staan.

Ben je onder de 12 jaar en speler of speelster van SC Excelsior, laat je moeder, oma, opa, vader, tante, broer of zus je opgeven bij Ronald en je wordt uitgenodigd om dit alles mee te maken. Ook voor vragen kunnen ouders bij Ronald aankloppen.

Mail dan naar: ronald.puszkar@gmail.com

 

    

Terug naar overzicht