Excelsior kledingshop in bedrijf

10 September 2019

De containershop van waaruit de trainingskleding wordt verkocht is inmiddels in bedrijf genomen. In samenwerking met de Sporthuis Pim Doesburg heeft Excelsior nu zijn eigen verkooppunt voor kleding. Op dit moment staat nog niet vast welke momenten de shop open zal zijn; de eerste voorraad aan kleding is inmiddels uitverkocht, maar een nieuwe oplage wordt snel verwacht, Kleding passen is uiteraard al wel mogelijk.

Nu worden eerst de selectieteams van kleding voorzien. Via de trainer volgt nadere informatie over het tijdstip waarop de selectiespelers (eerste teams) hun kleding kunnen passen. Na de pas-sessies kan de kleding naar verwachting in de week van 16 september worden opgehaald bij de containershop. Dan kunnen ook de andere leden die dat wensen hun trainingskleding passen en afhalen. Overigens kan alleen worden betaald per PIN!

De container-shop bevindt zich bij de ingang van ons complex. Zie de plattegrond van sportcomplex Woudestein. Ook de locatie van onze velden, veldjes en kleedkamers zijn daarop te vinden.

Terug naar overzicht