Contributie 2019 – 2020

12 September 2019

Vanaf dit seizoen worden de rekeningen voor de contributie per e-mail verstuurd (en niet langer per acceptgiro). De facturen zijn eind juli verstuurd. Nu wij zijn overgestapt op een nieuw systeem, kan het zijn dat u de factuur niet hebt ontvangen of op een verkeerd e-mail adres. Ook zagen wij dat de factuur aan sommige leden – per ongeluk – twee keer is verzonden. Uiteraard hoeft ieder lid de contributie maar 1 keer te voldoen.

Vanaf volgende week worden de herinneringen voor de betaling van de contributie gestuurd. Heeft u de factuur niet per e-mail ontvangen of op een verkeerd adres? Geef het juiste e-mailadres door aan info@scexcelsiorjeugd.nl. Bij andere vragen over de contributie kunt u ook altijd terecht bij: penningmeester@scexcelsior.nl

NB: Helaas is het dit jaar nog niet mogelijk om via automatische incasso te betalen. Dus ook als aan ons een automatische incasso is doorgegeven, dient het bedrag van de contributie te worden overgemaakt. Meer informatie voor de betaling vindt u op de factuur.

Terug naar overzicht