Verlies voor SC Excelsior 1 en 2

02 October 2019

Afgelopen zaterdag trad SC Excelsior 1 aan bij Hekelingen. In de polder van Spijkenisse hadden beiden teams last van de wind en regen. Tot de 30e minuut ging het gelijk op. Hekelingen speelde op de counter, waarbij een moment van onoplettendheid de 1-0 veroorzaakte. Excelsior liet zich niet uit het veld slaan, maar kon geen vuist maken in de laatste fase. Vlak voor de rust opnieuw een counter waaruit de 2-0 ontstond. Na de rust een feller Excelsior wat zoekende was naar het aansluitingsdoelpunt. Diverse kansen kwamen voorbij, maar in de afwerking lukte het net niet. In de 80e minuut een overtreding voor de 16 meter van Excelsior. Via de muur veranderde de bal van richting en de eindstand van 3-0 werd bereikt. Ondanks de lastige omstandigheden en achterstand bleef Excelsior voetballen. Mika kreeg in de 85e minuut geel voor een overtreding.

Zaterdag 5 oktober speelt het team om 15.00 uur uit bij Zinkwegese Boys.

Excelsior 2 ging op bezoek bij onze vrienden op Zuid. Feyenoord 3 was de tegenstander en om 16:15 uur werd afgetrapt. Ook deze wedstrijd bleef lang in balans. De mannen van Ton Groeneweg worden per week beter. Echter de ervaring van Feyenoord hielp hen naar de overwinning. Toch is de 2 – 0 een prima resultaat.

Zaterdag 5 oktober speelt het team om 12:15 uur uit bij NOC Kralingen.