wie is wie, waar is waar?

25 October 2019

Dankzij Arthur Rasenberg heeft SC Excelsior dit jaar de beschikking over een heus ‘smoelenboek‘. Dus als u iemand zoekt van Excelsior, en daar graag een gezicht bij wil hebben, sla dan onderstaand pdf-document op en u ziet zo ongeveer alle tronies van de staf van onze club voorbij komen.

Tegelijk zijn de contactgegevens van alle medewerkers en vrijwilligers nu op de website te vinden bij ‘organisatie‘.

Verder is er een nieuwe plattegrond van het complex gemaakt, te vinden bij ‘clubinfo‘, zodat iedereen nu ook veld 4cd zou moeten kunnen vinden.

Ten slotte nog een vriendelijk, maar dringend verzoek aan de bezoekers van onze terreinen. Het is niet de bedoeling dat ouders en belangstellenden zich op de velden begeven; alleen trainers en coaches/begeleiders mogen op de velden aanwezig zijn. Alle anderen bevinden zich ‘achter de hekken‘.

.

  Gezichten van Excelsior
Terug naar overzicht