Editie 26 najaar 2017

Bij het 7×7-voetbal eindigde de strijd der giganten Old Stars en Boca Sr., na een sportief en kwalitatief hoogwaardige duel, in een 2-2 gelijke stand. Uiteindelijk werd het Boca Sr. dat er met de beker vandoor ging. De prijzen werden dit keer uitgereikt door ons bestuurslid commerciële zaken Joris de Caluwé; zowel op de zeepkist als met de microfoon wist hij de volle kantine te boeien.

Het is Joris opgevallen dat het niveau van de wedstrijden in de eredivisie ongekend hoog is, zeker in relatie tot hetgeen zich in de kelder van de competitie, een week eerder had afgespeeld. Hier werd Rosso Neri de winnaar, waardoor dit team, net als dat van tegenstander Real Barça, weer terugkomt in de eredivisie. In de tweede divisie trok het team van The Shooters aan het langste eind, en FC Rotterdam won de derde divisie. Winnaar van de Grote Poedelprijs werd Team Weber.

In een gezellige en volle kantine werden op deze twee avonden alle teams van een passende prijs voorzien. Variërend van de door SBV Excelsior ter beschikking gestelde wedstrijdkaarten, via een kussenset en kleding, tot een blik erwtensoep.

In het onderstaande een impressie van de sfeer op beide weer zeer geslaagde avonden.

  eindstanden, foto's, 26e editie