Editie 30 najaar 2019

Wederom is Boca Seniors erin geslaagd de Gertjan Terlouw Wisselbokaal te bemachtigen. In een sportieve en spannende finale van de eredivisie trok tegenstander Real Barça aan het kortste eind. De uitslag was 3-1. Met deze overwinning is het team van Excelsior legend Raymond de Waard onbetwist  ‘all time greatest’ van onze interne avondcompetitie geworden. De eerste divisie werd gewonnen door FC Rotterdam, althans, volgens hun eigen planning, maar de uiteindelijke winnaar was Kein Geloel!.

Ook de tweede finaleronde bij Excelsior 7×7 heeft zijn winnaars opgeleverd. In de tweede divisie won Kralingen; Een dolgelukkige Randy Essed tilt hier zijn welverdiende bokaal richting plafond. In de derde divisie ging de prijs naar de groengestreepte equipe van Wido Mazee: het aloude Antibarbari Sr. De poedelprijs ten slotte werd persoonlijk door Frank Smeele opgehaald, als blijk van waardering voor de onvermoede prestaties van zijn Frenky’s Terrific.

Mooie resultaten, maar het grootste nieuws was toch dat onze Koos Zwildens gaat stoppen met zijn veelgeroemde bardiensten. Na vanaf het begin van de 7×7 competitie bij Excelsior van de partij te zijn geweest, meer dan 15 jaar geleden, vindt Koos het nu wel welletjes …. Een geëmotioneerd spelerspubliek nam daarom tijdens de prijsuitreiking met pijn in het hart afscheid van deze barkanjer. Zie de link op de foto voor een impressie van de roem die hem ten deel viel.

  30ste editie, najaar 2019, foto's uitslagen en standen